Bryllupsfotografering på Fyn & i Jylland

Præsentation af bryllupsfotografen

Jeg hedder Kasper, og jeg er bryllupsfotograf fordi jeg elsker at fange det helt rigtige øjeblik og være jeres ekstra øjne på en meget hektisk dag. Mit vigtigste mål er at fastfryse de følelser og udtryk, som I ellers måske overser i farten, eller ikke har tid til at stoppe op og tænke over på selve dagen. Det er meget vigtigt for mig at billederne og jeres oplevelse af dagen er helt perfekt. I skal kunne slappe af og ikke tænke på andet end at nyde dagen og hinandens og jeres gæsters selskab.

Jeg har taget billeder til mange bryllupper og har den erfaring, som er altafgørende for at stå de rigtige steder der gør det muligt at fange de helt rigtige øjeblikke, og har det kendskab til traditioner som er så vigtigt for at I får de billedøjeblikke der skaber historien omkring jeres bryllup. Som bryllupsfotograf får man ikke en ekstra chance, så billederne skal være i skabet første gang. Jeg har udstyret der gør det muligt at tage billeder, hvor manglen på lys ellers normalt ville gøre det umuligt at få flotte billeder.

Når jeg tager jeres portrætbilleder, er det vigtigt for resultatet at få jer til at se så naturlige ud som muligt. Jeg instruerer jer mindst muligt, og bygger i stedet de perfekte rammer op og placerer jer hvor lyset og baggrunden er bedst, og lader jer hygge jer og snakke om forberedelserne, vielsen og hvad der kommer til at ske til festen. Og mens I hygger jer, smiler, kysser og griner, tager jeg billederne som I vil glæde jer over hver gang I viser dem til familie og venner.

Jeg tager billeder som skiller sig ud, og som er professionelt efterbehandlet, og som ikke ligner onkel Hennings billeder. Jeg bruger meget tid på efterbehandling af billederne, og i modsætning til mange af mine kollegaer, behandler jeg alle de billeder I får. Og I får alle de udvalgte billeder i fuld opløsning og uden vandmærker! Du kan se hvor mange billeder I ca. får under pakkerbeskrivelserne højere oppe.

Fotograf Kasper Andersen-1

Jeg er 35 år, og er født og opvokset i Odense, og er nu bosat i Tommerup Stationsby – et stenkast fra Odense, sådan cirka :)
Jeg er gift med min dejlige Signe, og sammen har vi to fantastiske tøser, Kaya og Nova.

Når jeg ikke arbejder som bryllupsfotograf, er jeg erhvervsfotograf og familiefotograf, og arbejder også som freelance webdesigner og grafisk designer i mit firma nCASE.dk


Mine kunder bedømmer mig til  
Det er et gennemsnit på 4.98
 ud af 5 stjerner! Baseret på 41 anmeldelser.

Referencer

Det siger mine fantastiske kunder:

Close
Go top