Må jeg hjælpe jer med at få en FED

visuel identitet?

Savner I en stærkere visuel identitet til jeres reklamer, produkter og tjenester? Jeg vil meget gerne samarbejde med jer om at lave et fedt koncept, der lever op til jeres ønsker, så jeres identitet og produkter kommer til at fremstå skarpere, flottere og mere professionelt, og jeres hjemmeside får styrket sin profil. I sidste ende vælger kunden det firma, som har en troværdig profil og attråværdige produkter, og billederne er det første skridt på vejen til at opnå dette.

PORTRÆTFOTO

En af de første sider mange kunder besøger er “om mig”-siden, så det er vigtigt at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, så dine kunder får det helt rigtige indtryk af jeres virksomhed. Jeg kommer gerne ud til jer og foreslår, hvordan vi giver din hjemmeside de billeder, som fanger dine besøgendes blik, og skaber det udtryk. som I gerne vil have til at repræsentere jeres værdier og profil.

MILJØ OG ON-LOCATION BILLEDER

Vil du gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres hjemmeside eller måske i en brochure eller reklame, så gør det på den rigtige måde. Sammen bliver vi enige om, hvad I gerne vil signalere til jeres kunder, og så opsætter vi sammen nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår helt rigtigt.

Reklamefilm

Fuldstændig uden sammenligning, så er video i dag det medie, der skaber bedst gennemslagskraft, så om det er et produkt eller en vare, der skal sælges, eller om det er et budskab eller værdi, så er video utroligt vigtigt at prioritere. Jeg tilrettelægger, filmer, klipper og colorgrader reklamefilm og profilfilm. Gør jer bemærket på Facebook, TV eller jeres hjemmeside med en flot film der rammer jeres målgruppe med et klart budskab.

Jeg løser opgaver for

reklamebureauer, firmaer og kommuner

Jeg har i flere år arbejdet som erhvervsfotograf og har igennem tiden arbejdet med vidt forskellige samarbejdspartnere, lige fra reklamebureauer til store firmaer og små selvstændige. Jeg elsker den diversitet mine opgaver har, og intet job er for stort eller for lille, så skriv eller ring til mig, så vi kan få en snak om jeres ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Kasper
Tlf: 61684072


Mine kunder bedømmer mig til  
Helt præcist er det et gennemsnit på 4.98
 ud af 5! Baseret på 41 anmeldelser.

Referencer

Det siger mine fantastiske kunder:

GRAFISK DESIGN & WEBDESIGN

www.nCASE.dk

Mange af mine kunder ser en stor fordel i at have den samme person til at stå for hele det grafiske udtryk – da billede, grafik og opsætning alle skal spille sammen for at skabe et sammenhængende lækkert resultat. Jeg har i mange år arbejdet med grafisk design og hjemmesider, og det er super fedt at kunne følge opgaven til dørs. Samtidig sparer mine kunder også en del udgifter og besvær – så det er vel en win-win for alle parter. Du kan se mere på min hjemmeside for grafisk design og webdesign, som du finder på nCASE.dk.

Close
Go top