Bryllupsbilleder i Odense

Karina & Jakob blev gift en flot men blæsende septemberdag i Vor Frue Kirke midt i Odense. Jakob kom i god tid, og var måske lige en anelse nervøs, men heldigvis havde han solid opbakning fra sine to forlovere, der meget betænksomt også lige havde en enkelt øl med til nerverne.

Karina ankom med sin far og gjorde sig klar i våbenhuset med hjælp fra sin søster. Vielsen var SÅ fin, og den flotte kirke dannede en flot ramme.

Efter vielsen kørte vi til Kasmoselund ved Middelfart, hvor festen blev holdt. Planen var at parret skulle have fløjet med helikopter derop, men pga. for megen blæst kunne det desværre ikke lade sig gøre. Vi tog bryllupsportrætterne i skoven ved Kasmoselund, og selv om det til tider var en lidt mudret affære tog brudeparret det med højt humør, og vi havde en hyggelig og sjov fotosession.

Bryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf OdenseBryllupsfotograf Odense
Close
Go top