Den 9. maj var jeg bryllupsfotograf for Lone & Nis – et par fra Odense. De skulle vies på Hotel Hesselet i Nyborg, og planen var, at de skulle vies ude i den flotte have med udsigt ud over havet. Desværre var vejret ikke lige med på planen, så parret blev viet i pejsestuen, hvilket dog ikke gjorde vielsen mindre romantisk og fin.

Efter vielsen tog jeg billeder af receptionen og prøvede så ubemærket som muligt at fange gæsternes og parrets smil og grin. Lone & Nis havde ved et møde hos mig et par uger forinden fortalt om deres ønsker, og vi havde talt dagen igennem. Og de ville rigtig gerne prioritere at få billeder af deres gæster, og så hellere bruge lidt mindre tid på portrætbillederne. Lidt inde i receptionen stjal jeg således Lone & Nis med udenfor, hvor vejret var klaret en smule op, og på en halv times tid tog vi portrætterne – først ved vandkanten, men da det begyndte at regne søgte vi ind under de store træer i Hesselets have.

Da jeg gik, ønskede jeg Lone & Nis en rigtig dejlig aften, og så sagde Nis til mig: “Tak fordi du er, som du er.” En lille kort sætning der flere gange efterfølgende har givet mig et bredt smil på læben. Men det er sgu mig der siger tak. Tak fordi I vil bruge mig som jeres fotograf – ikke mindst på en så vigtig dag!

Lone & Nis har skrevet denne fine anmeldelse til mig:

5Y XZeySsdO Lone & Nis | Fotograf Kasper Andersen
5Y XZeySsdO Lone & Nis | Fotograf Kasper Andersen
5Y XZeySsdO Lone & Nis | Fotograf Kasper Andersen
5Y XZeySsdO Lone & Nis | Fotograf Kasper Andersen
5Y XZeySsdO Lone & Nis | Fotograf Kasper Andersen

 

Wauw nogle fantastiske billeder du har taget til vores bryllup. Vi er både taknemmelig og begejstrede. Du har virkelig formået at ”fange stemningen” og gæsterne præcis som vi ønskede. Og vi er vilde med portrætbillederne, som du endda ikke havde de optimale betingelser for at få i kassen. Med skyer, regn og blæst og vores tidskrav om max 30 minutter er det intet mindre end imponerende, at du har formået at tage adskillige pletskud. Så stor respekt og beundring herfra for dine evner som fotograf. Sidst men ikke mindst også et stort kompliment for din måde at være på. Positiv, humoristisk og empatisk.
Vi vil varmt anbefale dig til enhver som har brug for en dygtig fotograf!

Mange hilsner
Nis & Lone

 Lone & Nis | Fotograf Kasper Andersen  Lone & Nis | Fotograf Kasper Andersen  Lone & Nis | Fotograf Kasper Andersen

Close
Go top