Bryllupsbilleder i Svendborg på Fyn

Misha & Mikkel blev viet ved det flotte Stella Maris Hotel de Luxe i Svendborg på Fyn med udsigt ud over havet ved Svendborgsund. Misha & Mikkel blev viet af deres veninde i haven ved Stella Maris med udsigt ud over sundet og med Tåsinge i horisonten. Vejret var enormt ustabilt, og lige indtil sidste øjeblik, overvejede Mikkel at rykke brylluppet indendørs, men holdt fast i at holde vielsen udenfor. Under vielsen begyndte det at småregne, men heldigvis slap vi for alt for meget regn, og toastmasteren var hurtig til at give lidt ly for regnen til Misha.

Efter vielsen skar parret kage for og mens gæsterne drak kaffe og spiste kage, tog vi portrætbillederne. Vi startede indenfor, da det stadig regnede, men kunne efter et kvarters tid gå ud og ned til den fine badebro nedenfor Stella Maris, da det klarede en smule op.

Det er enormt vigtigt for mig, at brudeparret føler sig helt trygge foran mig og kameraet, og føler at de kan vise ømhed og intimitet overfor hinanden. Det er jo en uvant situation, og det kan være super svært at vise følelser foran en fremmed, som jeg jo trods alt er. Humor, indlevelse og ikke mindst oprigtig glæde på parrets vejne, og en stolthed ved at være med, er nok mine vigtigste kompetencer som bryllupsfotograf.

Efter parret modtog billederne, fik jeg denne søde besked:

Hej Kasper, tak for en fantastisk dag den 15.8.2015, men også for din professionalisme og behagelige væremåde både før og efter den store dag. Jeg tror ikke vi kunne have ønsket os en bedre fotograf og vi kan kun komme med de aller højeste anbefalinger af dig. Tusind tak for god service og nogle super flotte billeder.

Bryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder SvendborgBryllupsbilleder Svendborg
Close
Go top