Lidt om fotograf Kasper Andersen

Mit navn er Kasper Andersen, og jeg elsker at fastfryse livets store og små øjeblikke. Helst tager jeg billederne on location – fx. udenfor i en flot skov, på stranden, i marken eller i et råt nedlagt industriområde. Jeg elsker den gode komposition og perfekte lyssætning..

Jeg er 36 år og gift med Signe. Jeg har en datter på 8, som hedder Kaya, og en bestemt lille dame på 5 år, som hedder Nova :)

Jeg har i nu snart 12 år arbejdet som fotograf og har sideløbende også arbejdet som webdesigner og grafisk designer med bl.a. brochurer og plakater, hvor mine billeder spiller en central rolle.

Jeg har bl.a. medvirket som medvært på Living Smart TV’s programserie om billedredigering. Se meget gerne med her og få tips til at gøre jeres egne billeder flottere.

Jeg håber, du vil kigge dig lidt omkring herinde og forhåbentligt blive mere interesseret i at have mig som din fotograf. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

Kig også meget gerne forbi min Facebook-side eller min profil på Google+

Mine tøser og mig

Og så er det da vist også snart tid til et nyt billede af pigerne og mig – men det er desværre ikke altid lige let, når man er fotografen.

Fotograf Kasper Andersen-1
Close
Go top