Bryllupsbilleder på Lykkesholm Slot på Fyn

Tanja & Michael blev viet på det utroligt stemningsfyldte Lykkesholm Slot på Fyn, der ifølge H.C. Andersen var det dejligste sted på Fyn, og hvor han ofte opholdt sig, og havde sit eget værelse. Brudeparret blev viet i slotshaven under en bragende augustsol.

Jeg ankom et par timer inden vielsen, og tog billeder af omgivelserne og af Tanjas forberedelser. Der var en dejlig afslappet atmosfære. Tanja havde selv lavet den super flotte bryllupskage, og ud over at tage billeder af at hun samlede den og pyntede den, fik jeg sørme også lige, med rystende hånd, lov til at hjælpe lidt til 😃

Jeg var med heledagen fra forberedelserne og til bryllupsvalsen og ikke mindst det imponerende fyrværkeri, der satte et flot punktum på en dejlig dag.

Tak for et super arbejde, det var dejligt at have dig som en del af festen. Vi har simpelthen fået så mange roser af dig fra alle gæsterne. De og vi synes, du var så behagelig og rigtig god til at agere i vores lille selskab. Tak for din måde at være på og dit dejlige humør. Og hold nu op nogle flotte billeder, vi har nydt hvert eneste, tusind tak for det. De var endnu bedre, end vi havde turdet drømme om. Gæsternes roser er også kun steget!!

Bryllupsbilleder på Lykkesholm Slot på FynBryllupsbilleder på Lykkesholm Slot på Fyn
Close
Go top